• Liu** Cumpărați Succ 3 Acum cu câteva minute
 • 林** Cumpărați Succ 28Acum cu câteva minute
 • Chen** Cumpărați Succ 24Acum cu câteva minute
 • Liu** Cumpărați Succ 21Acum cu câteva minute
 • Ridicat** Cumpărați Succ 22Acum cu câteva minute
 • Supa** Cumpărați Succ 5Acum cu câteva minute
 • deschis** Cumpărați Succ 19Acum cu câteva minute
 • deschis** Cumpărați Succ 6Acum cu câteva minute
 • Chen** Cumpărați Succ 0Acum cu câteva minute
 • Xiao** Cumpărați Succ 25Acum cu câteva minute
 • Chen** Cumpărați Succ 21Acum cu câteva minute
 • Supa** Cumpărați Succ 17Acum cu câteva minute
 • Xiao** Cumpărați Succ 24Acum cu câteva minute
 • prună** Cumpărați Succ 13Acum cu câteva minute
 • 林** Cumpărați Succ 20Acum cu câteva minute
 • Ridicat** Cumpărați Succ 1Acum cu câteva minute
 • Wu** Cumpărați Succ 6Acum cu câteva minute
 • Chen** Cumpărați Succ 15Acum cu câteva minute
 • Zhao** Cumpărați Succ 5Acum cu câteva minute
 • Chen** Cumpărați Succ 20Acum cu câteva minute
 • rege** Cumpărați Succ 4Acum cu câteva minute
 • deschis** Cumpărați Succ 15Acum cu câteva minute
 • Chen** Cumpărați Succ 8Acum cu câteva minute
 • Wu** Cumpărați Succ 7Acum cu câteva minute
 • Liu** Cumpărați Succ 9Acum cu câteva minute
Imagine
RON 195 RON 390
Ofertă specială pe durată limitată
Vânzări 18908
EndsIn
00 : 60

Călătorii de acasă și de afaceri — uscător de rufe portabil

Serviciul nostru
Caracteristicile produsului

Speciale: 50% reducere pentru 30 de zile, Cumpărați 1, Primiți 1 gratuit, Cumpărați 2 Obțineți 2 gratuit, Cumpărați 3 Obțineți 3 gratuit! !

Pentru a economisi spațiu și a proteja mediul înconjurător, folosim pungi pentru ambalare, care pot fi asamblate pentru scurt timp la primirea mărfii și gata de utilizare.

Folosim un material ABS special care este non-toxic și ecologic și poate susține până la 15 kg

Pentru a evita deteriorarea produsului,  pachetul este ambalat în saci cu bule care absorb șocuri și rezistente la presiune pentru a proteja mărfurile. 

Spune la revedere grijilor legate de hainele și pantofii uscati și bucură-te de   confortul uscat

În timpul sezonului umed și ploios, uscarea hainelor și pantofilor este o problemă pentru mulți oameni. Umiditatea ridicată face dificilă uscarea hainelor și, chiar și atunci când sunt uscate, au tendința de a mirosi a mucegai. Pentru a rezolva această durere, au creat rafturi pentru uscarea hainelor care permit hainelor să-și ia rămas bun de la oboseala uscării și să îmbrățișeze uscăciunea și confortul.

Uscătorul folosește tehnologie avansată de uscare pentru a evapora rapid umiditatea din haine, astfel încât hainele să se usuce într-un timp scurt. Fie că este vorba de bumbac, mătase sau materiale fibroase, este ușor de manevrat. Suporturile de uscare nu sunt potrivite doar pentru uz casnic, ci pot fi folosite și în hoteluri, pensiuni și alte locuri, astfel încât să vă puteți bucura de haine uscate și confortabile oricând și oriunde.

Avantajul uscătorului nu este doar uscarea rapidă a rufelor, ci este și ecologic și economisește energie. Metoda tradițională de uscare ocupă mult spațiu și durează mult timp pentru a usca rufele. Uscătorul nu trebuie să ocupe mult spațiu, doar atârnă hainele pe suport și usca-le în cel mai scurt timp. Uscătorul folosește, de asemenea, elemente de încălzire electrice cu consum redus de energie, care economisesc energie și respectă mediul înconjurător, astfel încât să vă puteți bucura de uscăciune și confort în timp ce contribuiți la pământ.

Designul unic, aspectul simplu și elegant al suportului de uscare a rufelor aduce o nouă vitalitate mediului de acasă. Uscătorul de rufe este realizat din materiale de înaltă calitate, durabil, sigur și fiabil. De asemenea, uscătorul are o funcție inteligentă de temperatură constantă care previne încălzirea neuniformă a rufelor în timpul procesului de uscare și protejează textura și culoarea hainelor.

Funcționarea uscătorului de rufe este simplă, doar atârnă hainele pe uscătorul de rufe și apăsați butonul de comutare pentru a începe uscarea. Uscatorul se opreste automat cand s-a terminat de uscat, astfel incat nu trebuie sa va faceti griji ca uitati sa-l opriti.

Pe lângă uscarea hainelor, uscătorul poate fi folosit și pentru a usca pantofii. Pantofii pot genera cu ușurință bacterii și mucegai într-un mediu umed, depozitarea pe termen lung într-un loc umed poate provoca, de asemenea, probleme precum deformarea pantofilor și pierderea gingiilor. Dacă folosiți un suport de uscare pentru a vă usca pantofii, îi puteți usca rapid într-un mediu uscat, prevenind umezeala și mucegaiul și menținând calitatea și durabilitatea pantofilor.

Este potrivit pentru toate tipurile de haine Aspectul suporturilor de uscare ne permite sa ne luam adio uscarii si sa ne bucuram de haine uscate si confortabile.

Suportul de uscare a rufelor compact și ușor este ideal pentru utilizare acasă sau în deplasare. Folosiți confortul și comoditatea suporturilor de uscare și faceți-vă viața mai plăcută.

DE CE NOI

Lucrăm direct cu producători din întreaga lume pentru a asigura cea mai bună calitate a produselor noastre. Avem un departament de control al calității care ne ajută să ne respectăm promisiunea! 

Pretul este intotdeauna competitiv. 

Serviciu excelent pentru clienți. 

 Produse uimitoare cu o calitate excelentă. 

Citiți părerile dragilor noștri clienți.

 Livrare în toată lumea ✈  

Vă rugăm să rețineți că livrarea este asigurată. Cu toate acestea, este posibil să primiți articolele mai devreme. Numerele de urmărire sunt ÎNTOTDEAUNA trimise, astfel încât să puteți urma fiecare pas! Lucruri grozave care merită așteptarea! 

 

 Achiziție 100% fără riscuri  

Informații despre comandă
Călătorii de acasă și de afaceri — uscător de rufe portabil
RON195 RON390
Alegeți un produs
1 articol-RON 195
Al 2-lea articol la jumătate de preț-RON 292
culoare
verde
alb
culoare
verde
alb
culoare
verde
alb
Total mărfuri
RON0
Taxa de manipulare
RON0
Marfă
RON0
Plătibil
RON0
Notă: numărul străzii și al ușii trebuie completate la livrare.
metoda de plata
Ramburs la livrare
*Nume
*Mobil
*Regiune
*Adresa detaliata
*Cod poștal
Cutie poștală
Mesaj
Note utilizator

Note utilizator

User notice

Utilizarea efectivă a acestui produs depinde de situația specifică și nu garantează că fiecare utilizator se poate bucura de efectul promoțional. Dacă aveți întrebări, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți online sau să ne contactați prin e-mail. Societatea are dreptul de interpretare finală.

 • Despre metoda de expediere livrare completă România.
 • In ceea ce priveste timpul de livrare, dupa plasarea cu succes a unei comenzi, vom aranja marfa conform comenzii comenzii. Termenul de livrare este de aproximativ 3 zile lucrătoare, iar ora generală de sosire este de aproximativ 7 zile lucrătoare.

Cum se solicită retur

 • Retur din motive de calitate: trimiteți e-mailul la centrul de service post-vânzare în termen de 7 zile de la data primirii. Serviciul clienți va fi acceptat în 1-3 zile lucrătoare de la primirea e-mailului Solicitarea dvs. gncht0@outlook.com
 • Confirmați primirea-aplicare pentru returnare-serviciu clienți revizuire-retur-utilizator-inspecție bon de depozit-retur cec-rambursare/schimb. Vă rugăm să specificați numărul comenzii, numele și numărul de telefon.
Cumpără acum